Vásárolj otthonról kényelmesen, alacsony árakon!

Üdvözöljük webáruházunkban

Kedves Látogatóink!

Webáruházunkban új (outlet) és használt gyerekruhákat, kiegészítőket kínálunk megfizethető áron.

Igyekszünk minden vásárlói igényt kielégíteni, kínálatunkban találhatnak egyedi darabokat és hétköznapi viselésre alkalmas ruhadarabokat egyaránt. Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk, bízunk benne, hogy választékunk elnyeri tetszését!

Reméljük, hogy Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük!

2022. szeptemberétől kizárólag magánszemélyektől tudunk rendeléseket elfogadni. 

ÁSZF módosítás az át nem vett csomagokkal kapcsolatban

Sajnos sokan a megrendelt utánvételes csomagjaikat nem veszik át, így szükségessé vált az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) módosítása. Az át nem vett csomagok esetében ezentúl kiszámlázzuk a feladási és visszaküldési díjat a megrendelőnek. A számla, a fizetési határidő letelte után, a  jogszabályok szerint, végrehajtható. Ezután következő rendelésüket csak átutalással tudjuk teljesíteni!


A kiegészítés a következő, mely az "Elállás joga" részben olvasható:

"A rendelés átvételének a megtagadása nem jelenti a megrendelés lemondását. A 14 napos elállási jogot kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatja a Fogyasztó. Abban az esetben, ha a megrendelés előzetesen, írásban, elektronikus úton nem kerül lemondásra és a küldeményt nem veszik át, a Szolgáltató az oda- és visszaszállítás költségét a Fogyasztóra terheli. A megrendelés - szállítási költség megtérítése nélküli – lemondása a Szolgáltató visszaigazoló e-mailjének kiküldését követően, a futár megrendelésének időpontjáig lehetséges. A rendelés lemondását írásban kell megtenni, a rendelési azonosító feltüntetésével a [email protected] e-mail címen."

Kérjük a továbbiakban ennek a figyelembe vételét! KÉRJÜK, CSAK ÚGY RENDELJEN, HA BIZTOSAN ÁT TUDJA VENNI CSOMAGJÁT!
Megértésüket köszönjük!

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink